Uw digitale partner

Voor web development, hosting & consulting

Welkom bij dot8

Uw gids op de digitale snelweg

Een website voor uw bedrijf is meer dan ééntjes en nulletjes. Bij ons kunt u steeds terecht voor het ontwikkelen van een website die volledig afgestemd is op uw noden. Of u nu uw klantenbestand wilt uitbreiden of uw bestaande klanten meer van dienst wil zijn, wij denken met u mee van start tot finish.

Web Development

Of u nu een statische website, webshop, CMS oplossing of een volledig op maat ontwikkelde webapplicatie zoekt, u kunt steeds bij ons terecht.

MEER INFO

Web Hosting

Betrouwbare en snelle hosting, volledig door ons beheerd, 

of u nu een website bij ons laat ontwikkelen of zelf aan de slag gaat. Altijd welkom! MEER INFO

IT Consulting

Wenst u uw infrastructuur te verhuizen naar de cloud, een nieuwe applicatie te integreren of wil u als starter direct cloud-ready zijn? Wij helpen u graag.

MEER INFO

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat.

Onze visie

Web Development

Uw website is niet zomaar wat tekst en afbeeldingen, maar uw vertegenwoordiger die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor u werkt. Wij zorgen ervoor dat uw website er niet alleen goed uitziet maar ook overzichtelijk en performant is. Onze pijlers zijn dan ook:

SNELHEID

Een traag ladende website is één van de grootste frustraties bij bezoekers en wordt daar bovenop ook nog eens bestraft door zoekmachines. Wij focussen hard op snelheid door de hosting zelf in handen te nemen en alle overbodige tierlantijntjes te vermijden.

DUIDELIJKHEID

Uw site hoort niet alleen snel te laden en makkelijk te vinden te zijn, maar eens uw klant er is hoort die ook nog eens vlot te vinden wat er gezocht wordt. Zonder een focus op duidelijkheid verandert uw website al snel in een doolhof en haakt de klant af.

SEO-FRIENDLY

Een goede website is nutteloos als hij niet door uw klanten gevonden kan worden. Al onze websites zijn “seo-friendly” van bij het begin en worden goed opgenomen in de zoekresultaten van alle gangbare zoekmachines.

ONDERSTEUNING

Door ontwikkeling en infrastructuur te koppelen kunnen wij ondersteuning over de ganse lijn bieden. Problemen kunnen door ons onmiddellijk getackeld worden zodat u steeds op beide oren kunt slapen.

MOBILE-FRIENDLY

De meeste websitebezoeken komen tegenwoordig van mobiele toestellen en dienen er dan ook even goed uit zien op het kleine schermpje van uw smartphone dan op de grote monitor van uw computer. Wij gebruiken dan ook voor al onze websites responsive webdesign vanaf de eerste fase.

Web Hosting

Geen obscure shared hosting aan de andere kant van de wereld maar een volledige door ons beheerde redundante cloud-hosting infrastructuur vlakbij zorgt ervoor dat u steeds op beide oren kunt slapen, uw website is bij ons in goede handen.

IT Consulting

Of u het nu toejuicht of niet, aan de cloud valt als ondernemer niet meer te ontsnappen. Wij kunnen u helpen uw onderneming zo vlot mogelijk online te laten draaien, vlot en vooral veilig toegankelijk voor u, uw medewerkers en uw partners. Als u net start kunnen wij u adviseren welke cloud-vriendelijke software u kunt gebruiken voor uw zaak en u bijstaan met de implementatie hiervan.

Altijd een luisterend oor

Vertel ons waar u met uw zaak naartoe wilt en wij doen ons best om u de ideale route aan te wijzen. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.